Els Nostres Termes i Condicions

Propietaris de la pàgina web, l'oferta i de l'enllaç dels termes.

Aquesta pàgina web és propietat i està operat per (Oriol Boronat i Abel Maré de comoencasa.cat). Aquests termes estableixen els termes i condicions sota els quals tu pots fer servir la nostra pàgina web i serveis oferts per nosaltres. Aquesta pàgina web ofereix als visitants (un fòrum en el qual pots compartir receptes, valorar la d'altres usuaris i veure els teus progressos). En accedir o utilitzar la pàgina web del nostre servei, vostè aprova que hagi llegit, entès i acceptat estar subjecte a aquests Termes:

Requisits per crear un compte.

Per utilitzar la nostra pàgina web i/o rebre els nostres serveis, heu de tenir almenys catorze anys, o la majoria d'edat legal en la vostra jurisdicció, i posseir l'autoritat legal, el dret i la llibertat per a participar en aquests Termes com un acord vinculant. No tens permès utilitzar aquesta pàgina web i/o rebre serveis si fer-ho està prohibit al teu país o en virtut de qualsevol llei o regulació aplicable al teu cas.

Retencions del dret a canviar d'oferta.

Podem, sense avís previ, canviar els serveis; deixar de proporcionar els serveis o qualsevol característica dels serveis que oferim; o crear límits per als serveis. Podem suspendre de manera permanent o temporal l'accés als serveis sense previ avís ni responsabilitat per qualsevol motiu, o sense cap motiu.

Possessió de propietat intel·lectual, drets d'autor i logos.

El Servei i tots els materials inclosos o transferits, sense limitació, programari, imatges, text, gràfics, logotips, patents, marques registrades, marques de servei, drets d'autor, fotografies, àudio, vídeos, música i tots els Drets de propietat Intel·lectual relacionats amb ells, són la propietat exclusiva de la nostra pàgina web. Llevat que s'indiqui explícitament en aquest document, no es considerarà que res en aquests Termes crea una llicència en o sota cap d'aquests Drets de Propietat Intel·lectual, i la teva acceptes no vendre, llicenciar, llogar, modificar, distribuir, copiar, reproduir, transmetre, exhibir públicament, fer públicament, publicar, adaptar, editar o crear treballs derivats d'aquests.

Dret a suspendre o cancel·lar el compte d'usuari.

Podem acabar o suspendre de manera permanent o temporal teu accés al servei sense previ avís i responsabilitat per qualsevol raó, fins i tot si a la nostra sola determinació teva violes alguna disposició d'aquests Termes o qualsevol llei o regulació aplicable.

Indemnització.

Esteu d'acord en indemnitzar i eximir de responsabilitat a Oriol Boronat i Abel Maré de qualsevol demanda, pèrdua, responsabilitat, reclamació o despesa (inclosos els honoraris d'advocats) que tercers realitzin en contra teva, a conseqüència de, o derivat de, o en relació amb el teu ús de la pàgina web o qualsevol dels serveis oferts a la pàgina web.

Limitació de responsabilitat.

En la màxima mesura permesa per la llei aplicable, en cap cas Oriol Boronat i Abel Maré seran responsable per danys indirectes, punitius, incidentals, especials, conseqüents o exemplars, inclosos, entre d'altres, danys per pèrdua de beneficis, bona voluntat, ús, dades o altres pèrdues intangibles, que sorgeixin de o estiguin relacionades amb l'ús o la impossibilitat d'utilitzar el servei.

Propietaris de la pàgina web, l'oferta i l'enllaç dels Termes.

En la màxima mesura permesa per la llei aplicable, Oriol Boronat i Abel Maré no assumeixen cap responsabilitat per (I) errors, errors o inexactituds de contingut; (II) lesions personals o danys a la propietat, de qualsevol naturalesa que siguin, com a resultat del teu accés o ús del nostre servei; i (III) qualsevol accés no autoritzat o ús dels nostres servidors segurs i/o tota la informació personal emmagatzemada en aquests.

Dret a canviar i modificar els Termes.

Reservat el dret de modificar aquests termes de tant en tant a la nostra sencera discreció. Per tant, has de revisar aquestes pàgines periòdicament. Quan canviem els Termes d'una manera material, et notificarem que s'han realitzat canvis importants en els Termes. L'ús continuat de la pàgina web o el nostre servei després d'aquest canvi constitueix la teva acceptació dels nous Termes. Si no acceptes algun d'aquests termes o qualsevol versió futura dels Termes, no facis servir o accedeixis (o continuïs accedint) a la pàgina web o al servei.